Címkék

2012. november 28., szerda

A build.prop egyszerű szerkesztése

A build.prop fájlt szerkeszteni nem túl kényelmes (főleg nem annak aki ritkán, vagy először csinál ilyet), de ha már erre kényszerül az ember érdemes olyan eszközt választani amivel a legkevesebb a hibázási lehetőség, és nem kell bonyolult dolgokat végrehajtani. Persze a "hozzánemértéstől" nem fog megvédeni semmi és nagyon könnyen el lehet rontani az eszközt egy rossz bejegyzéssel, de az alábbi program nagyon megkönnyíti a munkánkat. És természetesen azt is megkönnyíti, hogy körültekintés nélkül eljárva téglát csináljunk a telefonból/tabletből.

A szoftver a Build Prop Editor névre, ami elég beszédes elnevezés. És valóban, az egyetlen funkciója, hogy ne csak egy text fájlként lássuk és szerkeszthessük a build.prop-ot, hanem sorokra bontva és magyarázatokkal ellátva. Első indításkor egy backupot készít a build.prop fileról. Ezután a fájl minden sorát értelmezi a program, és ha ismeri az adott bejegyzést, akkor egy rövid leírást ad róla. Az ismerős bejegyzéseket egy "i" mint infó jellel látja el, erre kell kattintani a leírás eléréséhez. Az ismeretlenek "?" ikont kapnak, ezekről nem kapunk ismertetést, de az értékét a bejegyzésnek tudjuk módosítani. Itt a képen látható, hogyan is néz ki egy bejegyzés, itt éppen az LCD density érték módosítása történik.
Új sorokat is tudunk adni a build.prop fájlhoz, akár kézzel is beírhatjuk, de a leggyakoribb 50-60 bejegyzést egy legördülő listából is kiválaszthatjuk (itt is megkapjuk a leírást hozzá). Ilyenkor a default értékkel hozza létre a program, de ezt át lehet írni.
Néhány javaslatot is kapunk a menüben, hogy mik azok a bejegyzések aminek módosításával jobbá, gyorsabbá tehetjük az eszközünket. A szoftvernek van tablet nézete is, ilyenkor nagyon kényelmesen át lehet tekinteni a build.prop tartalmát
És végezetül: a szoftver ingyenesen letölthető a Play Storeból

11 megjegyzés:

 1. SurfShelf may make a durable polycarbonate laptop shelf which can be
  connected to the control panel of exercising tools.  Have a look at my web-site ... please click the next website

  VálaszTörlés
 2. Most people interested in using cost-free weights are making muscle mass mass
  as opposed to obtaining match or toning.

  Feel free to surf to my site :: getfitnstrong.com

  VálaszTörlés
 3. Bowflex dumbbells happen to be selected given that the dumbbell of alternative as a consequence of it is really safety and wide range of excess weight selections it offers.


  Here is my page best dumbbell workout

  VálaszTörlés
 4. That is the sole guaranteed fire guidance I can provide.


  My blog post :: free weights for sale used

  VálaszTörlés
 5. The manufacturer features a two-year warranty on
  all elements, and 5-year warranty for that weight plates.


  Here is my page :: Get the facts

  VálaszTörlés
 6. The clearly show became a lavish overstatement of all the things that Las Vegas hoped to embody
  to the visitors to this desert wonderland.

  My page; life smart Dumbbells

  VálaszTörlés
 7. But, both of those are serious house gyms that give you an excellent approach to
  get in fantastic condition in just minutes each day.  My webpage bowflex selecttech 552 adjustable dumbbells pair

  VálaszTörlés
 8. És végezetül 2 :-)
  A használatához root-olni kell a készüléket, ami lehet a szerzőnek magától értetődő, de egy átlagolvasó számára nem ... ;-)

  VálaszTörlés